Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος είναι ο Αντίχριστος και γιατί θα έρθει στη γη


Ποιος είναι ο Αντίχριστος και γιατί θα έρθει στη γη

1.Ερώτηση

Πατέρα, τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για τον Αντίχριστο και τα έργα του. Ποιος είναι τελικά ο Αντίχριστος και τι σκοπεύει να κάνει όταν έρθει;

Για να κατανοήσει, παιδί μου, κάποιος το ρόλο και το έργο του Αντίχριστου, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μάθει γιατί ονομάζεται ο Αντίχριστος γιος του Εωσφόρου, γιος του σατανά.

Μόνο αυτός που θα καταλάβει τον πραγματικό ρόλο του Εωσφόρου στους ανθρώπους, θα μπορέσει να κατανοήσει πλήρως το ρόλο και τα έργα του Αντίχριστου στη γη.

Για να σε βοηθήσω λοιπόν να κατανοήσεις καλύτερα αυτά που θα σου πω παρακάτω, θα πρέπει πρώτα να σου μιλήσω για τον Εωσφόρο. Ποιος είναι, τι ήταν στην αρχή της Δημιουργίας του Θεού και πως αργότερα εξέπεσε, ώστε να γίνει ο αρχηγός των πνευμάτων του σκότους, δηλ. των δαιμόνων.  

Ο Θεός, παιδί μου, πριν δημιουργήσει τον υπέροχο αυτό υλικό κόσμο που βλέπουμε, όπως τον ουρανό, τη γη και μετά εμάς τους ανθρώπους, έφτιαξε πρώτα έναν άλλο άυλο και πνευματικό κόσμο. Τον λέμε πνευματικό, άυλο και αόρατο κόσμο, επειδή δεν είναι υλικός, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να τον δούμε με τα ανθρώπινα μάτια μας. Ο πνευματικός αυτός κόσμος είναι οι άγγελοι του Θεού.

Οι άγγελοι είναι τα ποιο όμορφα και τα πιο ευτυχισμένα δημιουργήματα του Θεού. Ζουν μέσα στο πιο υπέροχο βασίλειο όλου του κόσμου, το Ουράνιο Βασίλειο του Θεού. Την ύπαρξη τους την πλημμυρίζει το Φως και η Αγάπη του Πνεύματος του Θεού, γι’ αυτό και λάμπουν από εξαίσια ουράνια ομορφιά.  Αγαπούν τον Θεό Πατέρα και τον μονογενή Υιό Του με απόλυτη υπακοή και αφοσίωση.

Ο Θεός τους έδωσε πολλά χαρίσματα και το μεγάλο δώρο της ελεύθερης επιλογής, για να μπορούν να αποφασίζουν ελεύθερα και μόνοι τους ανάμεσα στο καλό και το κακό.  Ο Θεός θέλει όλα τα πλάσματα Του με τη θέληση τους να Τον αγαπούν και να ακολουθούν τις θεϊκές εντολές Του.  

Οι άγγελοι, ανάλογα με το έργο που τους έδωσε ο Θεός είναι χωρισμένοι σε 9 μεγάλες ομάδες, τα 9 αγγελικά τάγματα. Στην αρχή ήταν 10 τα τάγματα. Αρχηγός στο δέκατο τάγμα ήταν ένας ένδοξος αρχάγγελος, ο Εωσφόρος.

Ο Εωσφόρος κάποια στιγμή ζήλεψε τη δόξα του Υιού του Θεού και αποφάσισε να πάρει τη θέση και τον θρόνο Του με δόλιο τρόπο. Ήθελε να γίνει και αυτός Θεός και να εξουσιάζει όλη τη δημιουργία του Θεού. Προσπάθησε λοιπόν να πείσει πολλούς αγγέλους να τον πιστέψουν και να τον ακολουθήσουν στη σατανική του επιλογή.  

Εκείνη τη στιγμή, όμως, ένας άλλος αρχάγγελος, ο Μιχαήλ, βοήθησε το πλήθος των αγγέλων να καταλάβουν την πονηριά του Εωσφόρου και να μην παρασυρθούν απ’ αυτόν.

Ο Θεός λυπήθηκε πολύ για τον εγωισμό και την αγνωμοσύνη του Εωσφόρου αλλά και των αγγέλων που τον ακολούθησαν. Λυπήθηκε δε πιο πολύ γιατί, ενώ ήξεραν ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος και πρόσβαλε τον Θεό τους, εκείνοι δεν μετάνιωσαν και δεν ζήτησαν συγνώμη για το λάθος τους.

Ο Θεός, για να μη μολυνθεί η αγιότητα του Ουράνιου βασιλείου, έβγαλε τον Εωσφόρο και τους αποστάτες αγγέλους έξω από αυτό.

Έτσι ο Εωσφόρος και όσοι άγγελοι από το δέκατο τάγμα, στο οποίο ήταν αρχηγός, τον ακολούθησαν,  εξέπεσαν από το Ουράνιο βασίλειο στα βάθη του Άδη και συγκεκριμένα στη φριχτή κόλαση.

Η Χάρις του αγίου Πνεύματος, που μέχρι εκείνη τη στιγμή πλημμύριζε την ύπαρξη τους έφυγε και το φως με το οποίο έλαμπαν χάθηκε. Από όμορφοι έγιναν τόσο άσχημοι, ώστε να μη μπορεί πλέον κανείς να τους δει χωρίς να φοβηθεί και να τρομάξει από τη σατανική τους μορφή.

Οι αρετές και τα χαρίσματα, που μέχρι τότε είχαν, χάθηκαν. Η ύπαρξη τους γέμισε από μίσος και κακία για το Θεό και την Δημιουργία Του. Το έργο τους ήταν πλέον να κάνουν κακό και να καταστρέφουν. Αλλοίμονο σ’ εκείνους που θα τους πίστευαν. Θα τους έκαναν και αυτούς δυστυχισμένους, όπως ήταν και εκείνοι!

Από άγγελοι είχαν μεταμορφωθεί σε δαίμονες και για κατοικία τους είχαν τώρα τη φρικτή κόλαση. 

Ο Θεός, μετά την πτώση του Εωσφόρου και των αγγέλων του, αποφάσισε να αντικαταστήσει το τάγμα τους. Έτσι έφτιαξε το πιο τέλειο δημιούργημα Του, τον άνθρωπο, ώστε όσοι από τους ανθρώπους θα ζούσαν στη γη σωστά, σαν άγγελοι, σύμφωνα με το άγιο θέλημα Του, να αποτελέσουν το καινούριο δέκατο τάγμα στο Ουράνιο Βασίλειο Του!

Ο Εωσφόρος και οι δαίμονες του, ζήλεψαν εμάς τους ανθρώπους, επειδή θα παίρναμε τη θέση που είχαν οι ίδιοι στο Ουράνιο Βασίλειο.

Μας μισούν πολύ και μας πολεμούν με πολλή πονηριά και κακία για να μη ζούμε σύμφωνα με το θέλημα του Θεού. Θέλουν να μας κάνουν κακούς και πονηρούς, όπως είναι οι ίδιοι για να μη πάμε στον Παράδεισο και πάρουμε τη θέση που είχαν οι ίδιοι στο Ουράνιο Βασίλειο.  

Έτσι, με το πέρασμα των χρόνων, κατάφεραν με δόλο και πανουργία να κάνουν τον άνθρωπο να απομακρυνθεί από τον Θεό και να ζει σύμφωνα με τις σατανικές τους επιθυμίες.

Ο Θεός, για να μη χαθεί τελείως το πλάσμα Του, έστειλε τότε τον ίδιο τον Γιο Του, τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, να έρθει στη γη σαν Μεσσίας, δηλαδή σαν Σωτήρας, για να μας σώσει.  

Ο Χριστός, με τη θεϊκή Του διδασκαλία και με τη σταυρική Του θυσία, άνοιξε τις πόρτες του Παραδείσου για όλους τους ανθρώπους. Με τη θεϊκή Του διδασκαλία μας έδειξε τον τρόπο για να επανέλθουμε στον αληθινό δρόμο του Θεού και με τη σταυρική Του θυσία μας ελευθέρωσε από τα δεσμά και την εξουσία του σατανά.   

 Ο ερχομός του Χριστού ήταν η πιο μεγάλη ευσπλαχνική πράξη του Θεού για να σωθεί ο άνθρωπος από την τυραννία του σατανά!

Ο σατανάς υπέστη μια συντριπτική ήττα. Αυτό, όμως, δεν τον αποθάρρυνε και ετοίμασε ένα καινούριο πιο σατανικό σχέδιο εναντίον των ανθρώπων, με το οποίο θα εξαπατούσε τους ανθρώπους.


2.ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποια είναι το καινούριο σχέδιο του σατανά με το οποίο θα εξαπατήσει τους ανθρώπους;  

 

Το καινούριο σχέδιο του Εωσφόρου αφορά την αποστολή στη γη του δικού του γιου, του Αντίχριστου.

Ο Εωσφόρος στέλνει στη γη το δικό του γιο, για να γεννηθεί σαν άνθρωπος και να γίνει μια μέρα ο μεγάλος παγκόσμιος ηγέτης στην πολιτική και την θρησκευτική ζωή όλου του κόσμου. Να γίνει ο σατανικός «μεσσίας» βασιλιάς, που θα αντικαταστήσει τον Χριστό και όλη τη χριστιανική διδασκαλία του Ευαγγελίου περί αγάπης και ηθικής στις ψυχές των ανθρώπων. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει ο γιος του Εωσφόρου, ο πραγματικός «Αντίχριστος».   

Ο απώτερος στόχος και σκοπός του Αντίχριστου θα είναι να ξεγελάσει τους ανθρώπους και να τους πείσει ότι, αν θέλουν να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι, θα πρέπει να απαρνηθούν τον Χριστό και τις απαιτητικές εντολές του Ευαγγελίου, και να τον ακολουθήσουν στον εύκολο δρόμο των σατανικών του επιλογών.

Να τον ακολουθήσουν δηλαδή, στον ανήθικο κατήφορο των ανεξέλεγκτων σαρκικών ηδονών, τη βία, τους πολέμους, τη μαγεία και γενικά κάθε σατανικής επιθυμίας.  

Με τον τρόπο αυτό θα ακύρωνε γρήγορα και σταθερά τα αποτελέσματα της σταυρικής θυσίας του Κυρίου μας Ιησού και θα επανάφερνε τον άνθρωπο στα σατανικά του δεσμά.

Το σχέδιο του Εωσφόρου είναι τέλειο και πολύ δόλιο. Αν καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους ότι αυτός είναι ο αληθινός «μεσσίας», που θα τους οδηγήσει στην τέλεια ευτυχία μέσα από την απόλαυση όλων των ψεύτικων ηδονών, η επιτυχία του θα είναι απόλυτη.

Για να εξασφαλίσει λοιπόν την πλήρη επιτυχία στο σχέδιο του, ώστε να εξουσιάσει απόλυτα κάθε ανθρώπινη ύπαρξη στη γη, έβαλε σε εφαρμογή δύο σατανικά σχέδια.

Το πρώτο, αφορά το σώμα του ανθρώπου και το δεύτερο, τη ψυχή του. 

Όσον αφορά το σώμα του ανθρώπου, θα προσπαθήσει με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνητής νοημοσύνης να το μεταλλάξει, έτσι ώστε, αντί να ενεργεί με βάσει τη θεϊκή νοημοσύνη όπως το έπλασε ο Θεός, να ενεργεί με βάση τις εντολές της τεχνητής νοημοσύνης, την οποία θα κατευθύνει αυτός και το σατανικό επιτελείο του.

Για να πετύχει το σκοπό του θα προβεί σε δυο σημαντικές ενέργειες.

Πρώτον, θα κάνει το σώμα του ανθρώπου ένα αριθμημένο εξάρτημα το οποίο εύκολα θα μπορεί να το ελέγχει και δεύτερον, θα μετατρέψει το σώμα μας σε ένα ιδιόμορφο κομπιούτερ με «λειτουργικό σύστημα», το οποίο θα προγραμματίζεται και θα ανανεώνεται συνεχώς. Έτσι, το σώμα του ανθρώπου θα ελέγχεται απόλυτα από αυτόν μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη.

Με τον τρόπο αυτό θέλει να κάνει πραγματικότητα το αιώνιο σατανικό του όνειρο. Να μεταλλάξει δηλαδή το πλάσμα του Θεού, τον άνθρωπο, σε ένα σατανικό άνθρωπο που θα είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του διαβόλου και των σατανικών του έργων.  

Για να τα πετύχει όλα αυτά που προανέφερα, θα βάλει με διάφορους τρόπους μέσα στο σώμα του ανθρώπου μικροσκοπικούς ρομποτικούς μηχανισμούς υψηλής νανοτεχνολογίας, οι οποίοι θα δουλέψουν σαν τεχνίτες πάνω στο ανθρώπινο DNA και θα το μετατρέψουν σταδιακά σε ένα αριθμημένο εξάρτημα της τεχνητής νοημοσύνης.    

Οι ρομποτικοί αυτοί μηχανισμοί θα είναι επίσης αυτοί που θα συνδέουν το μεταλλαγμένο ανθρώπινο σώμα, σαν αριθμημένο πλέον εξάρτημα, με κάθε μορφή ορατής ψηφιακής εφαρμογής, η οποία θα συνδέεται μέσω της τεχνητής νοημοσύνης με τον κεντρικό «υπερυπολογιστή», το «ΘΗΡΙΟ», του κράτους του Αντίχριστου.  

Το πρώτο λοιπόν αυτό σατανικό σχέδιο, με το οποίο θα  γινόταν η μετάλλαξη του ανθρώπινου σώματος, σε συνδυασμό και με το δεύτερο σατανικό του σχέδιο, που θα αφορούσε την ψυχή, θα ολοκλήρωνε τα σχέδια του για την πλήρη εξαπάτηση και εξάρτηση του ανθρώπου στα εωσφορικά δεσμά του.  


3.ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποιο είναι το δεύτερο σχέδιο, με το οποίο ο Εωσφόρος θα μπορέσει να εξαπατήσει πλήρως τον άνθρωπο;

 

Αυτό αφορά το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Εωσφόρου να πείσει όλους τους ανθρώπους ότι αυτός είναι ο πραγματικός θεός, στον οποίο πρέπει όλοι οι άνθρωποι να υποταχτούν και να ακολουθούν τις εντολές του, μέσα από το σατανικό ευαγγέλιο που θα κηρύξει ο γιος του ο Αντίχριστος!

Βέβαια, ξέρει πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να το πετύχει. Γι’ αυτό θα προσπαθήσει με φανταστική δολιότητα να αντιπαρατεθεί, με βάση τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, σχεδόν σε όλο το φάσμα του θεϊκού λυτρωτικού έργου του Χριστού, δηλαδή από τη διδασκαλία μέχρι τα θαύματα Του, από τη θεϊκή γέννηση του Χριστού μέχρι το πάθος και την αγία ανάσταση Του, και να αποδείξει ότι αυτός είναι ο αναμενόμενος «μεσσίας» των προφητών!

Ο Εωσφόρος θα προσπαθήσει με διάφορα ψευδή και αληθοφανή γεγονότα να αποδείξει ότι ο γιος του, ο Αντίχριστος είναι ο πραγματικός «μεσσίας», που θα σώσει τους ανθρώπους από την καταδυνάστευση των εξοντωτικών εντολών του Ιησού περί αγάπης, για τη σωτηρία τους.

Θα κηρύξει την ανωτερότητα του δικού του σατανικού ευαγγελίου και θα προσκαλέσει όλους τους ανθρώπους να ζήσουν και να απολαύσουν αφ’ ενός την υποταγή στις κάθε μορφής ανήθικες απολαυστικές ηδονές του κόσμου και αφ’ ετέρου να αποδεχτούν την σατανική του πρόταση ότι, ο κάθε άνθρωπος είναι ένας θεός, με δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ό,τι του αρέσει.

Τα δύο αυτά αποτελούν τη βασική διδασκαλία του σατανικού του ευαγγελίου, με την οποία ο Εωσφόρος στοχεύει να ακυρώσει τα αποτελέσματα της σταυρικής θυσίας του Κυρίου μας Ιησού.

 

4.ΕΡΩΤΗΣΗ

Με ποια γεγονότα ο Αντίχριστος θα αποδείξει μέσα από την αγία Γραφή ότι αυτός είναι ο αναμενόμενος μεσσίας; 

 

Τέσσερα είναι τα βασικά σημεία πάνω στα οποία θα βασιστεί για να το αποδείξει. Τη γέννηση, τα πάθη, την ανάσταση και τα θαύματα του.

Ο τρόπος που γεννήθηκε ο Κύριος μας Ιησούς ήταν θαυμαστός, αφού η σύλληψη Του στη μήτρα της Θεοτόκου δεν είχε καμιά σχέση με τον συνήθη τρόπο που γεννιέται κάθε άνθρωπος.

Η αγία Γραφή ξεκάθαρα μας λέει πως η αγία σύλληψη Του έγινε εκ Πνεύματος αγίου. Ο Θεός ήθελε να γεννηθεί ο Υιός Του, όχι εξαιτίας σπέρματος ανθρώπου, το οποίο θα έφερνε μέσα του την ανθρώπινη ατέλεια και αδυναμία, αλλά από το άγιο Πνεύμα, ώστε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να είναι τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος.

Αυτό έκανε τον Εωσφόρο να ζηλέψει και να θέλει και ο δικός του γιος να είναι και σατανάς, με το πνεύμα του Εωσφόρου μέσα του, αλλά και άνθρωπος, αφού σαν άνθρωπος θα ξεγελούσε τους ανθρώπους να τον ακολουθήσουν.

Βέβαια, σαν δημιούργημα που είναι και αυτός, δεν μπορεί να δημιουργήσει άνθρωπο, αφού Δημιουργός είναι μόνο ο Θεός. Έτσι, θα κατέφευγε και πάλι στη συνήθη του δολιότητα.

Την κακία και την δολιότητα του αυτή πολλές φορές την φανέρωσε σε πολλούς ανθρώπους και σε αγίους και σε αμαρτωλούς. Είναι γνωστές οι εμφανίσεις του σε αγίους με διάφορες μορφές, είτε σαν ζώο, είτε σαν άνθρωπος, για να εκφοβίσει πιστούς ή για να σκανδαλίσει ασκητές. Πολλοί βίοι αγίων ασκητών και μαρτύρων έχουν τέτοιες περιγραφές. Θα πω δυο παραδείγματα για να καταλάβετε την δολιότητα του σατανά.

Στο βίο της αγίας Μαρίνας εμφανίστηκε σαν δράκος με κέρατα για να την σκοτώσει. Η αγία Μαρίνα τον έπιασε τότε από τα κέρατα και με ένα σφυρί άρχισε να τον κτυπά δυνατά. Ο δαίμονας ήταν ανίσχυρος να αντιδράσει και να  φύγει. Πονούσε, φώναζε και άρχισε να κονταίνει, να μικραίνει από τα κτυπήματα, μέχρι που εξαφανίστηκε.

Στο βίο πάλι του αγίου Αντωνίου, ενοχλημένος από την άγια ασκητική ζωή του ασκητή, εμφανίστηκε ο σατανάς σαν γυμνή κοπέλα που ερωτοτροπούσε με κάποιους νεαρούς και έκανε μαζί τους ακατανόμαστες σαρκικές πράξεις, προκειμένου να σκανδαλίσει τον άγιο μας. 

Κάτι ανάλογο λοιπόν θα πράξη και στο πιο σημαντικό και κορυφαίο στη σατανική του ιστορική διαδρομή γεγονός, που είναι η ίδια η γέννηση του σατανικού του γιου, του γνωστού σε μας Αντίχριστου.

Για να αποδείξει ο Εωσφόρος στον κόσμο ότι τη γέννηση του δικού του γιου εννοούσε ο προφήτης Ησαΐας, όταν μιλούσε για την εκ παρθένου γέννηση του «μεσσία» και όχι του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, θα  χρησιμοποιήσει μια αφιερωμένη σ’ αυτόν ψευτοπαρθένα γυναίκα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια μιας σατανιστικής τελετής, θα γίνει η σύλληψη του γιου του Εωσφόρου, του Αντίχριστου, μετά από ένα ιδιόμορφο, αποκρυφιστικής  μορφής, πνευματικό συνουσιασμό, με εμφανή στοιχεία σαρκικής πράξης, ανάμεσα σε μια γυναίκα και τον Εωσφόρο.

Το πνεύμα του Εωσφόρου, θα εισέλθει στο σώμα και το πνεύμα της μοιραίας αυτής ψευτοπαρθένας γυναίκας, ώστε αυτό που θα γεννηθεί θα είναι μια ιδιόμορφη δαιμονική ύπαρξη του ψευτοανθρώπου εκείνου που θα ονομαστεί Αντίχριστος.

Το σατανικό βρέφος θα γεννηθεί, θα μεγαλώσει και θα ανατραφεί μέσα σε μοναδικό πλούτο, σαν πρίγκιπας. Από τη σύλληψη του αντίχριστου, μέχρι την γέννηση και την ενηλικίωση του, θα συμβούν τα πιο τρομαχτικά σατανικά γεγονότα. Αόρατες σατανικές δυνάμεις θα τον περιφρουρούν και θα τον προστατεύουν.

Μυστικά θα αντικατασταθεί από άλλο βρέφος, ώστε να υιοθετηθεί, μετά τη γέννηση του, σαν πραγματικός γιος ενός πάμπλουτου ανδρός, με τρομακτική κοσμική και οικονομική εξουσία. Θα μεγαλώσει μέσα σε φανταστικό πλούτο και θα μορφωθεί με την πιο τέλεια δυνατή γνώση των πάντων.

Μαντικές ιδιότητες, θεραπευτικές δυνατότητες, ευφυέστατες πονηρές προτάσεις και αποφάσεις σε διάφορα κοινωνικά και γεωπολιτικά προβλήματα και άλλα πολλά, που θα κάνει με την βοήθεια του πατέρα του Εωσφόρου, θα τον αναδείξουν σταδιακά σαν τον κατάλληλο μελλοντικό παγκόσμιο ηγέτη, στον οποίο όλοι θα πρέπει να υπακούουν και να υποτάσσονται.  

Θα είναι τέλειος γνώστης των ψυχολογικών μεθόδων καταστολής κάθε αντίδρασης των εχθρών του και αρκετά πειστικός στην επιβολή των απόψεων του. Θα έχει το πνεύμα της πλήρους πονηριάς και δολιότητας που έχει και ο πατέρας του ο Εωσφόρος, γι’ αυτό και θα εξαπατά με μοναδική τέχνη τους ανθρώπους. 

Θα δείχνει πως αγαπά τους ανθρώπους και όλη την υλική δημιουργία του Θεού, όμως, στην πράξη θα κάνει τα τελείως αντίθετα.

Όλοι οι άνθρωποι θα βρίσκονται σε απόλυτη επιτήρηση κάθε λεπτό της ώρας από την αστυνομία του. Τα ίδια τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιεί ο άνθρωπος για τις διάφορες ανάγκες του μέσα στο σπίτι θα είναι αυτά μέσα από τα οποία θα τον παρακολουθούν μέρα και νύχτα. Οι δήθεν έξυπνες και εξυπηρετικές συσκευές θα γίνουν ο εφιάλτης και η ανεπίσημη φυλακή των φοβισμένων ανθρώπων. Δεν θα υπάρχει τίποτε κρυφό γι’ αυτόν και το σατανικό κράτος του.

Με πολλή πονηριά και σε καιρό ειρήνης θα εξοντώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με ποικίλες κατασκευασμένες πανδημίες.

Θα προβάλλεται από τα μέσα ενημέρωσης ότι προασπίζεται την υγεία των ανθρώπων, αλλά αυτός με δόλο θα ενεργεί για την σίγουρη εξόντωση των ανθρώπων με τα διάφορα δήθεν φάρμακα, που θα διαφημίζουν οι ελεγχόμενες από αυτόν φαρμακευτικές εταιρίες.

Θα επέμβει τόσο δραστικά στη φύση και στο κλίμα της γης, που θα προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση  σε όλα εκείνα τα στοιχεία της φύσης από τα οποία καθορίζεται η ομαλή ανάπτυξη των δέντρων και των φυτών.

Τα νερά θα μολυνθούν και οι τέσσερις εποχές του χρόνου θα ακυρωθούν. Όλοι οι καρποί θα παράγονται από τα δικά του ελεγχόμενα εργοστάσια παραγωγής τροφίμων. Γι’ αυτό και θα μονοπωλεί ο ίδιος κάθε αναγκαία τροφή για την επιβίωση των ανθρώπων, ώστε κανείς να μη μπορεί από μόνος του να επιβιώνει. Η επιβίωση των ανθρώπων θα γίνει σκέτος εφιάλτης.   

Στην εποχή του η ιδιοκτησία θα είναι ανύπαρκτη λέξη και όλοι θα μένουν σε διαμερίσματα, που θα παρέχει το σατανικό κράτος του. Θα ελέγχει έτσι πλήρως διαμονή, φαγητό, φως, νερό, πετρέλαιο.

Θα συμβαίνουν τότε τόσα πολλά και ανήκουστα πράγματα που δεν θέλω, παιδί μου, ούτε να τα σκέφτομαι αλλά ούτε και να μιλώ γι’ αυτά.

Επί των ημερών του θα γίνει η μεγαλύτερη παγκόσμια γενοκτονία, από την οποία μόνο το ένα τρίτο σχεδόν του κόσμου θα απομείνει.

 

5.ΕΡΩΤΗΣΗ

Μιλήσατε και για κάποιο πάθος και ανάσταση του Αντίχριστου, τι εννοούσατε;

 

Κάποια στιγμή της σατανικής κυριαρχίας του, και ενώ θα θαυμάζεται και θα επευφημείται από όλους τους υπηκόους του, θα δεχτεί δολοφονική επίθεση. Το τραύμα του θα είναι βαθύ και κατά κάποιο τρόπο θανατηφόρο.

Με τη βοήθεια του Εωσφόρου πατέρα του και με τη βοήθεια της τελειοποιημένης στο μέγιστο βαθμό τεχνητής νοημοσύνης, θα γιατρευτεί και θα αναστηθεί. Αυτό θα προκαλέσει την παγκόσμια ανακούφιση των πιστών οπαδών του, οι οποίοι θα δουν την ανάσταση του σαν μέγα θαύμα, όπως την ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού, και θα τον δοξάσουν στο έπακρο. Τότε θα υποστηρίξει ότι είναι θεός αλλά και εξουσιαστής της ζωής και του θανάτου.

Στην αρχή θα υποβαθμίσει, μετά θα γελιοποιήσει και στο τέλος θα ακυρώσει με έντεχνο τρόπο την βασική θέση της Εκκλησίας αφ’ ενός για την αμαρτία και αφ’ ετέρου για την μεταθανάτιο ζωή, καθώς και για την ύπαρξη του παραδείσου και της κόλασης.

Θα προβάλλει την αμαρτία όχι σαν λάθος που σε απομακρύνει από το Θεό, αλλά σαν μια προσωπική επιλογή του κάθε ανθρώπου που θα έχει σχέση με την προσωπική του ευτυχία. Μια ευτυχία που με νόμο δεν θα επιτρέπει σε κανένα  να του αρνηθεί. Έτσι η αμαρτία, έστω και αν συνιστά κατάφωρη παραβίαση και προσβολή της ηθικής χριστιανικής ζωής, θα είναι πλέον επιλογή και δικαίωμα στη ζωή του κάθε ανθρώπου και θα προστατεύεται από τους νόμους του κράτους του. Η λέξη «ανηθικότητα» θα αποτελεί όρο τρομοκρατίας και θα διώκεται ποινικά.

Θα κηρύξει την ανυπαρξία της κόλασης, σαν τρομοκρατικό αφήγημα της χριστιανικής εκκλησίας, και θα πείσει το πλείστο των ανθρώπων ότι εδώ στη γη και στην απόλαυση κάθε μορφής σαρκικής και υλικής απόλαυσης βρίσκεται ο πραγματικός παράδεισος.

Αφού αρνηθεί την χριστιανική διδασκαλία περί ανάστασης των νεκρών, θα προκαλέσει και θα ενθουσιάσει με την δική του εκδοχή πάνω στο θέμα αυτό. Θα υποστηρίξει την συνέχιση της ζωής του κάθε ανθρώπου με ένα παράδοξο τρόπο.

Θα υποσχεθεί, σε όσους τον πιστέψουν και τον αποδεχτούν σαν θεό τους, την εκ νεκρών ανάσταση τους. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα αποθηκεύσει τις μνήμες αυτών των ανθρώπων σε μικροσκοπικούς εγκεφάλους υψηλής νανοτεχνολογίας. Κατόπιν θα τους εμφυτεύσει σε τεχνητά ανθρωπομορφικά τερατουργήματα, όμοια με των πεθαμένων, και με την τελειοποιημένη τεχνητή νοημοσύνη θα τους δώσει κίνηση και φαινομενική ζωή.

Έτσι, πολλοί άνθρωποι πεθαμένοι θα συνεχίσουν να ζουν σαν μνήμες μέσα από ρομποτικούς μικροσκοπικούς τεχνικούς εγκεφάλους υψηλής νανοτεχνολογίας που θα έχουν εμφυτευτεί σε τεχνητά ανθρωπομορφικά τερατουργήματα, όμοια με των πεθαμένων!

Η σατανική πανουργία και η θεοποιημένη τελειότητα της τεχνητής νοημοσύνης θα βρίσκονται στην υπέρτατη κορυφή της δόξας!

Ο Αντίχριστος θα δοξαστεί σαν ο κορυφαίος θεάνθρωπος και σωτήρας όλου του κόσμου. 

Οι έκτακτες υπερφυσικές του ικανότητες, με τις οποίες θα ενεργεί με τη βοήθεια του Εωσφόρου ανεξήγητα θαύματα, θα προκαλούν δέος  και θα βοηθήσουν στην αλματώδη άνοδο της δημοτικότητας του. Οι τελειοποιημένες ιατρικές μηχανές των νοσοκομείων του, οι οποίες με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα βοηθούν στην έγκαιρη διάγνωση και την άμεση αποθεραπεία των ασθενών, θα ανεβάσουν την δημοτικότητα του στα όρια της θεοποίησης του.

Επίσημα, και ενώπιο πλήθος κόσμου που θα τον επευφημεί θα έλθει θριαμβευτικά στον Ναό του Θεού στα Ιεροσόλυμα, τον οποίον αυτός φρόντισε να ανεγερθεί, για να γίνει αποδεκτός και από τους Εβραίους. Εκεί, και ενώ όλα τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια του κόσμου θα αναμεταδίδουν την θριαμβευτική του είσοδο στο Ναό, θα ανακηρύξει και επίσημα τον εαυτό του θεάνθρωπο και σωτήρα του κόσμου.

Ένα τεράστιο ολόγραμμα του θα εμφανιστεί ψηλά στον ουρανό, ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, και θα απαιτήσει από όλους τους υπηκόους του να τον λατρεύουν πλέον σαν θεό τους. Γι’ αυτούς που θα αρνηθούν να τον προσκυνήσουν θα επιφυλάξει τρομακτικές τιμωρίες, σαν εχθρούς του λαού και της ειρήνης του κόσμου.

Οι άνθρωποι θα είναι ανίκανοι να αντιδράσουν και να τον αποκηρύξουν. Οι εμφυτεύσιμοι ρομποτικοί μηχανισμοί που τους έχουν ήδη μετατρέψει σε αριθμημένα εξαρτήματα της τεχνητής νοημοσύνης με το όνομα και τον αριθμό του θηρίου γραμμένο ανεξίτηλα στο DNA του σώματος τους, θα τους απαγορεύει να διαμαρτυρηθούν, προκαλώντας τους αβάσταχτους πόνους.

Τότε  θα καταλάβουν το ολέθριο λάθος τους να εμπιστευθούν τον γιο του Εωσφόρου, τον Αντίχριστο. Πόνος, φόβος, θλίψη και απελπισία θα πλημμυρίσουν την υποδουλωμένη στον Αντίχριστο ύπαρξη τους, χωρίς όμως σωτηρία, αφού από εκείνον πλέον θα εξαρτάται η ζωή και ο θάνατος τους.

Τότε, όμως, που θα περίμενε κανείς ότι όλοι και όλα ήταν υποδουλωμένα στον αντίχριστο, θα εμφανιστούν ξαφνικά αναρίθμητες χριστιανικές, κυρίως, νεανικές υπάρξεις, σε όλο τον κόσμο που δεν είχαν υποταχτεί ποτέ στον αντίχριστο και ήταν κρυμμένοι.

Το άγιο Πνεύμα έκρυβε τις πιστές αυτές ψυχές από τα μάτια και τα κατασκοπευτικά μηχανήματα του κράτους του αντίχριστου. Σαν την άμμο της θάλασσας θα είναι το πλήθος του χριστιανικού αυτού στρατού, που με το θεϊκό έρωτα στην καρδιά τους θα τρομάξει τον Εωσφόρο και τον Αντίχριστο γιο του.

Από κει και πέρα η επτάχρονη σατανική του εξουσία θα λάβει τραγικό τέλος με την επέμβαση του ίδιου του Χριστού, ο Οποίος θα  καταστρέψει και αυτόν και το κράτος του, στέλνοντας τον αντίχριστο εκεί που μόνο οι δαίμονες με τον αρχηγό τους τον Εωσφόρο μένουν, στη φριχτή κόλαση.

Ωστόσο τα γεγονότα εκείνης της εποχής θα μπορούσαμε να τα αποτρέψουμε όλοι εμείς, να τα αλλάξουμε εμείς τώρα, παιδί μου, αν αντιλαμβανόμασταν τι προσπαθεί να κάνει τώρα ο Εωσφόρος με τον σατανικό του γιο, τον Αντίχριστο, ώστε να τον απορρίψουμε έγκαιρα και να μείνουμε σταθεροί στην αγκαλιά του Θεού Πατέρα μας και του αγαπημένου μας σωτήρα, του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Θα το κάνουμε, όμως; Μάλλον φαίνεται ότι δεν έχουμε αντιληφθεί όλοι μας ακόμα τι γίνεται και γι’ αυτό ο Εωσφόρος προχωρά ανενόχλητος με το γιο του τον Αντίχριστο στο μεγάλο του σχέδιο. 

Για άλλη μια φορά θα επαναλάβω αυτό που αποτελεί τον κύριο στόχο και σκοπό του μεγάλου εχθρού των ανθρώπων.

Ο κύριος στόχος και σκοπός του Αντίχριστου είναι να προωθήσει, να συντονίσει και μέσα από όλους τους υποτεταγμένους σ’ αυτόν ηγέτες της παγκόσμιας εξουσίας να εκτελέσει το σατανικό σχέδιο του πατέρα του, του Εωσφόρου, που είναι η πλήρης αποστασία του ανθρώπου από τον αληθινό Θεό.

Η μεγάλη αποστασία έχει ήδη ξεκινήσει! Οι περισσότεροι άνθρωποι εγκατέλειψαν το άγιο Ευαγγέλιο και ζουν σύμφωνα με τις σατανικές επιθυμίες του Εωσφόρου. Ποτέ το πνεύμα του Εωσφόρου δεν ήταν τόσο χαρούμενο όσο τώρα. Το σχέδιο του προχωρά κανονικά και εμείς, δυστυχώς παιδί μου, κοιμόμαστε και ροχαλίζουμε κιόλας!

Το μόνο που θα μπορούσα να ευχηθώ σε όλους μας είναι «καλό ξύπνημα και καλή μετάνοια»!